Hallo tuinliefhebbers!

In  dit Tuincoach blog deel ik graag mijn visie en kennis van tuinen, planten en groen. Een tuin is er om van te genieten. Een tuin heeft zorg en aandacht nodig om een bron van leven, inspiratie en plezier te zijn. Ik geef  mijn zorg en aandacht graag aan iedereen die een vraag heeft over zijn of haar tuin. Dat kan te maken hebben met de vormgeving en indeling van de ruimte, de keuze van planten, het onderhoud, feng shui voor de tuin en nog veel meer. Meld je e-mail adres aan zodat je op de hoogte blijft van nieuwe informatie op dit Tuincoach blog.

Je bent welkom om een reactie te plaatsen. Samen vinden we een geschikt en passend antwoord zodat jij blijft genieten van je tuin. Ook wanneer je zelf ontdekkingen doet en tips hebt, ben je van harte uitgenodigd om een reactie te plaatsen. Kies de pagina waar jouw reactie het beste past.

Met een zonnige tuingroet, Mariëtte

Advertenties

Over Jouw Bloemen en Planten Tuincoach - Feng Shui Garden professional - voor Harmonie in jouw tuin met Feng Shui

"Jouw tuinwensen in een bloemrijke tuin die plezier geeft en inspireert." Enthousiaste creatieve tuin-beplantingsontwerper en auteur met gevoel voor natuurlijke schoonheid en tuinharmonie. Passie voor boeiende en bloeiende planten, wensen van mensen en aandacht voor kleur, sfeer, duurzaamheid en hergebruik. Specialismen: Feng Shui voor de tuin, natuurlijke persoonlijke harmonie, levensenergie, bloemen en planten, communicatie en liefdevolle verbinding.
Dit bericht werd geplaatst in Feng Shui tuintips, Hoe doe je dat?, Tuinweetjes, Vaste planten en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Hallo tuinliefhebbers!

  1. Hallo Mariette,

    Goed bezig zeg! Ik dacht gisteren nog aan je. Kwam toevallig op Twitter een bericht tegen die mij naar je blog leidde. Je bent een echte expert met goede tips. Wauw!

    Je bent al verder dan ik. Ik blijf je volgen!

    Groet,
    Esther

Fijn, dat je Tuincoach Blog leest. Plaats jouw reactie en lees die van anderen. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.