Zon in jouw tuin

Tuin in wit, geel en blauwJa, er staat zon in jouw tuin en ik bedoel ook zin in jouw tuin!
Ben jij er al klaar voor?
De vogels zijn uitbundig aan het fluiten en kondigen enthousiast het voorjaar aan. De eerste bloembollen komen boven de grond. Buiten wordt het alweer wat warmer en is het ook al langer licht. Nog even en het is maart en dan start het tuinseizoen.
Weet je al wat je wilt doen in je tuin? Weet je al welke planten je gaat kiezen? Zie je het voor je hoe je in de zon zit? Hoe je geniet van alles dat er om je heen groeit, geurt en bloeit? Ja, heerlijk, dan wens ik je enorm veel plezier.

Heb je nog een tuinborder of een tuinhoek waar je niet goed raad mee weet?
Bestel dan een kant en klaar border in jouw kleur. Kies uit zes unieke bloeiende tuinborders op tuinverrassing.nl. Je kunt het ontwerp en de planten afhalen in Elburg waar ik je ook graag meer vertel over de planten en gratis tuinadvies geef! Je doet een verstandige aankoop waar je jaren van zult genieten.

En bovendien… je weerstaat daarmee de verleidingen van het tuincentrum! Je koopt geen planten die het uiteindelijk toch niet willen doen in jouw tuin. Denk daarbij aan grondsoort, vocht- en lichtbehoefte.
Je voorkomt ook dat je in het tweede jaar teleurgesteld bent en denkt: ‘hé, ik moet nu toch iets zien bloeien’. Realiseer je dat de planten die je in een tuincentrum koopt uit een kas komen en vroeg in bloei gebracht zijn. In de tuin staan ze in natuurlijke omstandigheden en bloeien ze dus later dan je verwacht. Kies je planten bewust voor jouw tuin! Kom je er niet uit vraag dan tuincoaching of advies aan de plantenexpert, jouw tuincoach.

En… er is nog een manier waarop ik je op weg kan helpen met jouw tuin.
In maart en april geef ik de workshop Plant een tuin! waarin je inzicht krijgt in het toepassen van jouw tuinwensen, vormgeving, onderhoud en je de mogelijkheden ontdekt voor jouw tuin. Kijk voor de workshopdata op planteentuin.nl. Schrijf je in op de mailinglist dan ontvang je direct gratis Het in-7-stappen-klaar-tuinplan.

Een tuin moet passen bij jouw lifestyle zodat je er ook echt kunt genieten en er het plezier aan beleeft wat je ervan verwacht. Een tuin heeft een harmonieuze vormgeving en passende beplanting nodig om de juiste sfeer uit te stralen. Feng Shui voor de tuin is een fantastische manier om de energie van jezelf en je tuin optimaal te benutten en te ervaren.

Met een persoonlijk Nine Star Ki consult wordt duidelijk welke energie jou van nature ondersteunt en hoe je dit in je tuin kunt realiseren. Lees meer informatie op feng-shui-tuin.nl  of kies voor een sfeervol tuinontwerp voor jou en jouw tuin.

Boekcover Tuinharmonie Mariëtte VerlaanMet mijn boek ‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui – ervaar plezier, inspiratie en energie’ kun je zelf aan de slag met jouw tuin. Bestel het boek via tuinharmonie.nl of kom naar een beurs waar ik het boek promoot. Op de beurzen ontvang je bij aankoop van het boek gratis een berekening van jouw Nine Star Ki getallen.

© 2011-2015 Mariëtte Verlaan

Advertenties

Over Jouw Bloemen en Planten Tuincoach - Feng Shui Garden professional - voor Harmonie in jouw tuin met Feng Shui

"Jouw tuinwensen in een bloemrijke tuin die plezier geeft en inspireert." Enthousiaste creatieve tuin-beplantingsontwerper en auteur met gevoel voor natuurlijke schoonheid en tuinharmonie. Passie voor boeiende en bloeiende planten, wensen van mensen en aandacht voor kleur, sfeer, duurzaamheid en hergebruik. Specialismen: Feng Shui voor de tuin, natuurlijke persoonlijke harmonie, levensenergie, bloemen en planten, communicatie en liefdevolle verbinding.
Dit bericht werd geplaatst in Feng Shui tuintips en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Zon in jouw tuin

  1. Rob Alberts zegt:

    Zon in mijn tuin vind ik erg plezierig. Zin in mijn tuin heb ik altijd. Maar dat komt vooral door lekker gefriemel en gefrutsel van alle dieren en diertjes in mijn tuin. Het voorjaar is onderweg en dat is te merken aan de nieuwe activiteiten in mijn tuin.
    Diervriendelijke groet uit Amsterdam-ZuidOost

  2. Pingback: Tweets that mention Zon in jouw tuin | Tuincoach Blog -- Topsy.com

Fijn, dat je Tuincoach Blog leest. Plaats jouw reactie en lees die van anderen. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.