Passie voor mensen, tuinen en communicatie

fengshuituinlogo

Mariëtte Verlaan ontwerpt Feng Shui  tuinen en zet Tuinverrassing kant en klare plantenborders in de markt.  Met passie vertelt zij: “Ik laat de tuin passen bij jouw persoonlijkheid, je gezin en jouw lifestyle. Dat kan met Feng Shui Tuin en ook, voor een kleine plek in de  tuin, met de Tuinverrassing kant en klaar borders, die passen op 2 m². Kies uit 6 borders in verschillende kleuren. Uiteraard is de standplaats medebepalend voor de keuze en het resultaat in jouw tuin.”

De oeroude Feng Shui filosofie is ontstaan vanuit de beleving van het landschap, de waarneming van de seizoenen en de aanwezige energie in de natuur. Machtig interessant om deze energie te ervaren en te versterken in een tuin of omgeving. Toch is het toepassen van Feng Shui op de tuin relatief nieuw in Nederland.

Mariëtte legt je, tijdens het gesprek over jouw tuin, helder uit hoe vormgeving, sfeer en beplanting tot stand komen en ontwerpt zodat jij harmonie en inspiratie in jouw tuin ervaart. De natuurrijke, boeiende en bloeiende beplanting maakt jouw tuin in elk seizoen tot een heerlijke plek.

Plantenkennis is bij het ontwerpen van ‘rijke’ tuinen onontbeerlijk. De juiste combinaties van bomen, heesters en vaste planten zorgen er voor dat jouw tuin elk jaar mooier wordt. De tuin leeft en er is van alles te zien, te ruiken en te beleven. Vogels, vlinders, insecten, (huis)dieren en mensen voelen zich er thuis. Jouw tuin leeft en groeit nagenoeg vanzelf. Deze kwaliteiten, tezamen met de aandacht voor details in structuur, vorm en kleur, zorgen voor de ervaring van harmonie en groei. De tuin weerspiegelt de energie waar jij ‘blij’ van wordt en geeft je inspiratie en voldoening.

Geniet van een boeiende en bloeiende tuin in elk seizoen!

Uitgangspunten voor een fantastische tuin:
  • Jouw tuinwensen en onze communicatie over jouw tuin
  • Je huidige tuin, gezinssituatie, omgeving en lifestyle
  • De aanwezige beplanting en vormgeving
  • Jouw persoonlijkheid en wat jou inspireert
  • Het tuinbudget en de mogelijkheid van hergebruik van aanwezige materialen
  • Een passend plan van aanpak en de duurzaamheid van jouw tuin
  • Samen werken aan het gewenste tuinresultaat
Nadere informatie:

www.feng-shui-tuin.nl (voor een sfeervolle en persoonlijke tuin naar jouw wensen)
www.tuinverrassing.nl (tuinverrassing plantenborders worden geleverd van maart tot november; bestel via de website; afhalen is ook op afspraak mogelijk)
www.planteentuin.nl (workshops worden deze zomer op verzoek gegeven; meld je aan via de website of plaats een reactie hieronder)
www.create-destiny.com (teksten, communicatie en social media: inspirerend voor ondernemers)

Over Jouw Online Tuincoach - Feng Shui Garden - Harmonie in jouw bloeiende tuin

"Jouw tuinwensen in een bloemrijke tuin die plezier geeft en inspireert." Enthousiaste creatieve communicatie-tuin-beplantingsontwerper en auteur met gevoel voor natuurlijke schoonheid en tuinharmonie. Passie voor boeiende en bloeiende planten, wensen van mensen en aandacht voor woord en beeld, kleur, sfeer, duurzaamheid en hergebruik. Specialismen: Feng Shui voor de tuin, natuurlijke persoonlijke harmonie, levensenergie, bloemen en planten, communicatie en liefdevolle verbinding.
Dit bericht werd geplaatst in Tuin, wonen, tuinvormgeving, planten en bloemen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Passie voor mensen, tuinen en communicatie

  1. Pingback: Life is a garden. Grow the flowers you love! | Tuincoach Blog

Fijn, dat je Tuincoach Blog leest. Plaats jouw reactie en lees die van anderen. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.