Tulpenfestival

Wat een verrassing om dit voorjaar de tulpen en andere bloembollen te zien bloeien. In het najaar heb ik ongeveer € 80,- geïnvesteerd in een mooie verzameling bloembollen. Zelf de combinaties gemaakt waarvan ik een kleurexplosie en opeenvolgende bloeiperiode kon verwachten. Dat was best even studeren. En ik ben zó blij dat ik dat gedaan heb. Vooral de tulpen zijn spectaculair. Kijk en geniet mee!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Hoe creëer je een tulpenfestival in jouw tuin?

  1. De twee boeken, die je hierboven tussen de foto’s ziet, zijn de inspiratie voor mijn tuin. Ik raad je aan beide boeken te bestellen en te lezen. Waarom? In Harmonie in jouw tuin met Feng Shui lees je alles over het ontwerpen, vormgeven en kiezen van planten voor een tuin die bij jou, jouw levensstijl en omgeving past. Feng Shui is ‘wijsheid’ ontstaan door bestudering van het landschap waarin mens en natuur elkaar positief beïnvloeden. Door de vijf energieën en de dynamiek van yin en yang te begrijpen, ontdek je hoe en wat bij jou past en waarom iets je wel of niet inspireert. Op mijn blog Tuinharmonie.nl schrijf ik erover en leg ik de waarde van Feng Shui voor jou, jouw leven en tuin nader uit. Lees de publicatie Jouw tuin, jouw rijkdom.
  2. In Kleur je tuin lees je hoe je bloembollen toepast en welke combinaties je kunt maken. Ik heb nu zelf gemerkt hoe waardevol het toevoegen van bloembollen is. De lente begint gewoon eerder. De vaste planten komen langzaam op gang en de bloembollen geven de start van het tuinseizoen aan. Geweldig! Ga naar de boekenpagina om het boek te bestellen.
  3. Maak eerst een tuinplan, vervolgens een beplantingsplan en als aanvulling een bloembollenplan. De beide boeken vullen elkaar aan en helpen je op weg. Over het gebruik van bloembollen heb ik in oktober gepubliceerd. Ik geef je er 10 bloembollen tuintrend tips voor succes en een geweldige uitstraling.
  4. Een tuin vraagt aandacht, planning en geduld. Het ontstaat allemaal niet meteen. De natuur neemt er de tijd voor om alles te laten groeien en bloeien. Zo is het voor de mens ook. Instant resultaat bestaat gewoon niet. Telkens een stap zetten, focus houden en verder ontwikkelen. Ik moedig je aan om je te verdiepen in planten, bloembollen en Feng Shui als je een harmonieuze tuin wilt creëren en jouw tuin wilt zien groeien zoals bij jou past. Een tuin waar jij plezier aan beleeft, waarin je energie, ontspanning en inspiratie ervaart. Neem er de tijd voor!
  5. Vraag hulp als je er zelf niet uit komt. Ik maak graag een tuin-, border- of bloembollenplan voor jouw tuin. Voor mij hebben de planten geen geheimen meer en ik heb er ongelofelijk veel plezier in om nieuwe plantcombinaties te bedenken die ervoor zorgen dat jij optimaal geniet van jouw tuin.
    Begin nu met nadenken over jouw tuin-, border- en bloembollenplan. Er kunnen al bloembollen besteld worden, die vanaf augustus geleverd worden. Ik ben erg tevreden over de leverancier van mijn bloembollen en begeleid je graag in jouw keuze.
    Tip: Start in jouw tuin met de kant en klare plantenborders van Tuinverrassing.nl en voeg er later jouw bloembollen aan toe. In het algemene tuinadvies dat geleverd wordt bij de planten en het borderontwerp is een bloembollenadvies opgenomen. Je kunt jouw borders op kleur nog bestellen tot 5 juni a.s. Ik ontmoet je graag in de Sfeertuin in Elburg.

Hoe ziet jouw droomtuin eruit?
Wat is er voor nodig om jouw droomtuin te laten ontstaan?
Plaats een reactie, dat waardeer ik zeer!

Over Jouw Online Tuincoach - Feng Shui Garden - Harmonie in jouw bloeiende tuin

"Jouw tuinwensen in een bloemrijke tuin die plezier geeft en inspireert." Enthousiaste creatieve communicatie-tuin-beplantingsontwerper en auteur met gevoel voor natuurlijke schoonheid en tuinharmonie. Passie voor boeiende en bloeiende planten, wensen van mensen en aandacht voor woord en beeld, kleur, sfeer, duurzaamheid en hergebruik. Specialismen: Feng Shui voor de tuin, natuurlijke persoonlijke harmonie, levensenergie, bloemen en planten, communicatie en liefdevolle verbinding.
Dit bericht werd geplaatst in Feng Shui tuintips, Hoe doe je dat?, Kleur in de tuin, Planten en bloemen, Tuin, Tuinvormgeving, Tuinweetjes en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Fijn, dat je Tuincoach Blog leest. Plaats jouw reactie en lees die van anderen. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.