Over aandacht, focus en groei

life-is-a-garden-mvTuinen en bloemrijke borders ontwerpen, met planten sfeervolle combinaties maken, aandacht voor mens, dier en tuin en erover schrijven is waar ik enthousiast over ben.
Liefde delen is vermenigvuldigen.
Mijn ambitie is harmonie en tuinplezier creëren in tuinen! Help jij mee om die boodschap te verspreiden?

Lees je mijn boek of één van mijn blogs. Super, dan ben je hier nu! Misschien volg je mij al persoonlijk of via mijn Facebook-groep Gezond leven tuin waar je altijd inspiratie en foto’s vindt van gezond leven in de tuin gerelateerd aan het huidige seizoen. In elk geval weet je dan wel dat ik, als het even kan, over tuinen ‘praat’, nuttige, vrolijke en waardevolle informatie deel en aandacht besteed aan tuinnieuws, evenementen of inspirerende levenswijsheid.

Ik schrijf op Tuincoach Blog over de praktische kant en op TuinHarmonie.nl  over de persoonlijke kant van de tuin. Op beide blogs inspireer ik je om (nog) meer plezier aan jouw tuin te beleven door een prettige vormgeving en bloemrijke beplanting. Om te genieten van jouw tuin in alle seizoenen en te merken dat je er energie van krijgt als je in de tuin bezig bent. Verder geef ik online Skype-workshops via Planteentuin.nl en werk ik aan de eCourse Harmonie in alle seizoenen, een 12 maanden programma met tuininspiratie en praktische vaardigheden voor de tuinbezitter die meer wil leven en beleven in zijn/haar tuin.

Over aandacht, focus en groei

Natuurlijk schrijf ik ook om aandacht te generen voor mijn tuinatelier, mijn plantenkennis te verspreiden, inzicht te geven in mijn vaardigheden en mijn websites te promoten.

promote-your-blogHeel veel informatie stel ik gratis beschikbaar. Leuk en toch? Ik heb wel een beetje last van al dat gratis. Natuurlijk geef ik graag het allerbeste van mezelf. Zo leer je mij kennen als creatief, veelzijdig, empathisch, spontaan en handig persoon met absolute aandacht voor jou en jouw tuin. Maar… mijn tuinatelier moet groeien want daarmee verdien ik mijn boterham én een dak boven mijn hoofd. Een leven en verantwoordelijkheid waar ik reuze trots op ben. Genoeg overlevingsstrategieën ingezet, positieve drijfveren en dankbaar voor mijn doorzettingsvermogen.
Vorige week (brrrr… koud met mijn verjaardag!) een nieuwe CV-ketel laten plaatsen, de oude begaf het helaas, met dank aan de Firma Snoek in Raamsdonksveer voor de snelle service. Warmte is, net als liefde en water, onmisbaar voor mens en tuin! Leven moet betaald worden. Er is geen vangnet of sponsor. Promotie (=onder de aandacht brengen en laten weten dat je iets te bieden hebt of waardeert) is dus letterlijk broodnodig!

Lang niet iedereen staat er bij stil dat een zelfstandige ondernemer elke dag met een plan en totale focus aan de slag is. Geboeid, energiek, klantgericht en inderdaad meestal meer werk verzettend dan in een reguliere baan. Ik lever graag die mega-prestaties voor een beloning die ook in de toekomst mijn zelfstandigheid, warmte en inkomen garandeert. Met het extraatje via de partners op Tuincoach Blog ben ik erg blij. Ik schrijf met veel plezier en we kunnen er samen door groeien. Mijn hart ligt bij bloemrijke tuinen en borders en mijn  focus op tuinplezier en genieten in de tuin.

© foto Willy Joosen JimminkJouw positieve ondersteuning is voor mij enorm waardevol. Die groei-kans is wat jij gratis voor mij kunt doen. Hoe? Ik nodig je van harte uit om een reactie te schrijven op mijn blogs, een referentie te geven op LinkedIn of Facebook, op een verjaardag over mijn boek te vertellen, jouw tuin te laten bewonderen door vrienden en familie, een bloemrijk borderontwerp voor jouw tuin te bestellen of via de links onder de pagina’s de publicaties die je interessant vindt te delen. Allemaal activiteiten die mijn groei zullen stimuleren en wederzijds voldoening geven. Tell it forward! Ik denk dat we elkaar kunnen versterken. De wereld wordt mooier van positieve berichten, aardige commentaren en bloemen in de tuin! Eenvoudig, praktisch en inspirerend.

‘Geluk is de kunst een boeket te maken van de bloemen waar je bij kunt.’

Wat kun je nog meer voor mij doen? én levert jou ook wat op!
Wil je blijven lezen over tuinen en planten? Meld je dan aan met jouw e-mailadres op Tuincoach Blog, op Planteentuin.nl of op TuinHarmonie.nl. Laat jouw interesse weten. Je ontvangt een praktische tuinverrassing én maandelijks de InspiratieMail met nieuwe publicaties en tuinweetjes. Attendeer ook jouw vrienden of collegae met een tuin, balkon of dakterras hierop.

Feng-Shui-Tuin bannerBen je toe aan een natuurrijk tuinontwerp? Klik op de bloem van Feng-Shui-tuin.nl en bekijk mijn werkwijze. Laat jouw sfeer in jouw tuin ontstaan. Je kunt mijn boek bestellen om je zelf te verdiepen in de mogelijkheden van jouw tuin en daar alvast lekker mee aan de slag gaan.
Wat je met liefde doet, groeit!

Ik wens je een fantastisch,
kleurig, bloemrijk,
dynamisch en harmonieus 2017.

 PS. Advertenties onder deze pagina worden automatisch door WordPress getoond en zijn niet door mij geplaatst. Abonnees van Tuincoach Blog en ingelogde gebruikers zien ze niet.
De banners en tekstverwijzingen in de rechterkolom beveel ik van harte aan. Klik erop als je iets nodig hebt voor jouw tuin. Zo ontvang ik een kleine bijdrage die mij helpt om Tuincoach Blog te kunnen blijven schrijven.
Verras een tuinbezitter met mijn boek ‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui’. Het boek geeft een totale strategie voor het ontwerpen, beplanten en genieten van een sfeervolle persoonlijke tuin.

Advertenties

Over Jouw Bloemen en Planten Tuincoach - Feng Shui Garden professional - voor Harmonie in jouw tuin met Feng Shui

"Jouw tuinwensen in een bloemrijke tuin die plezier geeft en inspireert." Enthousiaste creatieve tuin-beplantingsontwerper en auteur met gevoel voor natuurlijke schoonheid en tuinharmonie. Passie voor boeiende en bloeiende planten, wensen van mensen en aandacht voor kleur, sfeer, duurzaamheid en hergebruik. Specialismen: Feng Shui voor de tuin, natuurlijke persoonlijke harmonie, levensenergie, bloemen en planten, communicatie en liefdevolle verbinding.
Dit bericht werd geplaatst in Feng Shui tuintips, Kleur in de tuin, Tuin, Wonen en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Fijn, dat je Tuincoach Blog leest. Plaats jouw reactie en lees die van anderen. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s