Hoe je voor € 100 elk jaar geniet van een bloeiende border in jouw tuin

tuinverrassing, bloemborders, planten, border, tuinharmonieJa, echt, dat kan!
Hoe dan?

Klik!
Lees het stappenplan en ga aan de slag.

Ik wens je veel tuinplezier.

Wat maakt de kant en klare Tuinverrassing borders uniek?

 • Om te beginnen zijn deze borders samengesteld uit de lijst van favoriete langbloeiende en aantrekkelijke planten die Mariëtte Verlaan al ruim 10 jaar bijhoudt en aanpast aan de trends en vernieuwend aanbod in de plantenmarkt.
 • Elke border is geschikt voor 2 m² tuin. Het borderontwerp maakt het je gemakkelijk om te bepalen waar je de planten in jouw nieuwe tuinborder plant.
 • Doordat er 13 of 14 verschillende vaste planten gebruikt worden in elke border, plus een heester en een siergras, zijn de Tuinverrassing borders een heel jaar lang aantrekkelijk. Er is altijd een bloeiend en/of groenblijvend element te zien in jouw tuin.
 • Deze unieke combinatie van planten, heester en siergras zorgt voor een lange bloeitijd en een inspirerende border van de vroege lente tot ver in de winter.
 • Inderdaad zijn er meer aanbieders van plantenborders. Meestal bestaan deze borders alleen uit vaste planten en is de diversiteit beperkt. Bijvoorbeeld: slechts 4 soorten en van elke soort 3 planten. Dat geeft beslist een beperkte bloeitijd en een kale winterperiode.
 • De kant en klare Tuinverrassing borders zijn wat duurder juist omdat er een heester en een siergras in elke border gekozen is. In elk geval kun je voor € 100 en wat werk een prachtige bloemenborder in jouw tuin aanleggen. De beplanting is direct aantrekkelijk en zal elk jaar mooier en voller terugkomen.

Direct en zorgeloos genieten van een sfeervol resultaat

 • Stel je eens voor hoe je zult genieten van de sfeer die jij zelf toegevoegd hebt aan jouw tuin, van de kleuren van bloemen en blad, van de prachtige zaden, van vlinders en vogels en allerlei zoemende insecten die jouw tuin nu zullen bezoeken. Het leven in jouw tuin neemt toe en zorgt elke dag voor jouw tuinverrassing!
 • Je ontvangt altijd alle planten. Planten die niet voorradig zijn, worden door Mariëtte vervangen door andere uit haar lijst van favorieten. Zo hoef je zelf niet na te denken wat de beste combinatie is voor jouw tuin.
 • Doe het grove werk, geef wat aandacht aan de bodem, bevorder de groei van de planten door water te geven, zet je in voor wat onderhoud en beleef jarenlang tuinplezier!
 • Tuinverrassing plantenborders worden jaarrond geleverd. Een border beplanten is mogelijk zolang het niet vriest. Bestel jouw Tuinverrassing borders van eind maart tot het begin van de zomer en vanaf half augustus tot eind december. Het najaar is voor plantenkenners de ideale periode omdat de bodem dan nog warm is en het regelmatig regent. Maak het jezelf gemakkelijk. Zorg voor een vroegtijdige bestelling als je in het voorjaar wilt gaan planten. Geef op jouw bestelling aan wanneer je de levering wilt ontvangen. Zet de planten zo snel mogelijk na ontvangst in de grond.
 • Planten, borderontwerp(en) met plantenlijst(en) en een algemeen tuinadvies worden thuisbezorgd in Nederland en België. Alle planten komen rechtstreeks van een fantastische kwekerij en worden met zorg verpakt en verzonden. Extra planten, heesters of een kleine boom bestellen is altijd mogelijk. Laat het weten bij jouw bestelling of stuur een e-mail via Tuinverrassing.nl, dan ontvang je een offerte voor de extra beplanting. Over een geschikte kleine boom voor jouw tuin geef ik je graag gratis advies. Mail dan een foto van de plek en vertel iets over de grondsoort.

Sfeer en kleur in elk seizoen!
Geniet van Tuinverrassing border(s) in jouw tuin.

Over Jouw Online Tuincoach - Feng Shui Garden - Harmonie in jouw bloeiende tuin

"Jouw tuinwensen in een bloemrijke tuin die plezier geeft en inspireert." Enthousiaste creatieve communicatie-tuin-beplantingsontwerper en auteur met gevoel voor natuurlijke schoonheid en tuinharmonie. Passie voor boeiende en bloeiende planten, wensen van mensen en aandacht voor woord en beeld, kleur, sfeer, duurzaamheid en hergebruik. Specialismen: Feng Shui voor de tuin, natuurlijke persoonlijke harmonie, levensenergie, bloemen en planten, communicatie en liefdevolle verbinding.
Dit bericht werd geplaatst in Feng Shui tuintips, Hoe doe je dat?, Kleur in de tuin, Planten en bloemen, Tuinvormgeving, Vaste planten en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Fijn, dat je Tuincoach Blog leest. Plaats jouw reactie en lees die van anderen. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.