Kindertuin Tienertuin TuinHarmonie

In mijn nieuwe tuinboek daag ik je als tuinbezitter uit om samen met jouw partner en gezin over jullie tuin na te denken en samen de tuin te ontwerpen. Vooral tieners en oudere kinderen hebben inspirerende ideeën die een unieke kwaliteit toevoegen. Ga er eens samen voor zitten en laat hen een schets van hun droomtuin maken.

tjinco-hopop-300x225 Wat is de leukste tienertuin?
Hoe wil je spelen in jouw kindertuin?
Heel vaak is het mogelijk om alle mooie spontane en leuke tuinwensen werkelijk in de tuin toe te passen.
Zo kwamen er laatst in een tuinontwerp hangstoelen bij een vijver en ook een prachtige vuur-loungeplek omringd door geurende kruidenplanten.
De tuin als een heerlijke plek voor iedereen!

Tuinwedstrijd voor kinderen/tieners van tuinliefhebbers

  1. Teken jouw droomtuin met alles wat je graag in de tuin doet en wilt beleven. Leuk toch!
  2. Mail jouw tekening met jouw geboortedatum, adres en een foto van de huidige tuin naar: boek @ feng-shui-tuin. nl (let op: zonder spaties) en doe mee!
  3. Geef jouw e-mail het onderwerp: kinder-tiener-tuin-wedstrijd!
  4. Maak 3x kans op mijn boek én een verrassingspakket.
  5. Win jij de hoofdprijs? Dan maak ik gratis een tuinontwerp om jouw kinder-tiener-tuin te laten passen in het grotere geheel van jullie tuin. Bij meerdere tekeningen uit één gezin worden al jullie wensen meegenomen in dit tuinplan.

tienertuin tuinharmonie feng shui tuin © mariëtte verlaanIk kijk met enorm veel plezier uit naar de mooiste, leukste en coolste kindertuin of tienertuin! Gebruik je fantasie!

En willen jullie de tuin nu al veranderen en echt realiseren dan hoor ik dat natuurlijk graag meteen. Klik op de foto voor meer informatie over de diensten van mijn tuinatelier.

Win de Kindertuin Tienertuin TuinHarmonie tuinwedstrijd!
Je kunt meedoen van 15 juli tot 15 augustus 2018. Bedenk deze zomer de coolste tuin samen met jouw kinderen. Gebruik jullie gezamenlijke creativiteit en enthousiasme. Dat wordt mooi!!!