Begin met de voortuin

voorbeeld pad met vaste plantenDe voortuin bepaalt de uitstraling van je huis. Daar zijn we het, over het algemeen, wel over eens. Het is het visitekaartje, de eerste aanblik en binnenkomst voor jou, je gezin, je familie en  je gasten. Zorg voor een duurzaam en groen resultaat.

In Feng Shui termen is de voortuin een rijk gebied, waar de energie doorheen stroomt voordat deze naar binnen gaat. Een aantrekkelijke, functionele en bloeiende voortuin geeft plezier en inspiratie. Denk daarbij aan bloeiende (vaste) planten, een mooi pad, ruimte voor fietsen en een goede basisstructuur van heesters of hagen. Ook een vriendelijk hekje kan bijdragen aan een welkome toegang tot jouw tuin.

Met een ontwerp ben ik je graag van dienst. Kijk op feng-shui-tuin.nl en lees de mogelijkheden of klik op onderstaande afbeelding en ga direct naar de webpagina.
Bevalt het je? Bestel jouw ontwerp (per post) en ik teken de tuin naar jouw wensen.

Voortuinontwerp mei 2014 © Mariëtte Verlaan www.feng-shui-tuin.nl

Voortuinontwerp mei 2014 © Mariëtte Verlaan www.feng-shui-tuin.nl

Wil je meteen een kleurrijk resultaat? De kant en klaar borders op tuinverrassing.nl zijn uitermate geschikt om een vrolijk geheel te creëren in de vaak kleine voortuin. Bestel de borders in de kleur die jou aanspreekt. Je zult telkens als je thuiskomt weer genieten van je voortuin. Misschien wil je er zelfs zo nu en dan in gaan zitten!

Volg de workshop Plant een tuin! en ontwerp zelf  jouw ‘mooiste’ voortuin.
Tip: Organiseer deze workshop met je vriendinnen bij jou thuis of met een groepje op je vakantie-adres. Ik kom deze zomer (half juli tot sept. 2014) in de regio Veluwemeer graag naar jullie toe.
Jullie zijn uiteraard ook van harte welkom om de workshop te volgen in ‘de Sfeertuin’ in Elburg en te genieten in onze groene oase vol inspiratie. De tuin is dit jaar helemaal in balans en daar ben ik best trots op.
Meld je aan (e-mail opent automatisch) en geef jouw voorkeursdag(en) op.

Ik ontmoet jou/jullie graag. Zonnige tuingroet, Mariëtte

Feest: In mei 2014 bestaat Tuincoach blog 4 jaar. Ik schrijf en ontwerp met even veel plezier en ben reuze dankbaar dat mijn passie voor tuinen, bloemen en planten en leven in de tuin zo gewaardeerd wordt.

Nieuw tuinboek 2015: In februari is mijn eerste tuinboek verschenen Harmonie in jouw tuin met Feng Shui – ervaar plezier, inspiratie en energie ~ Mariëtte Verlaan. Het is een praktisch tuinboek waarmee je een tuin maakt die bij jou, jouw levensstijl en omgeving past. Wil je eerst wat meer weten over Feng Shui voor de tuin? Lees dan mijn blogbericht Begrijp jij het…
Mijn boek is alleen te bestellen op TuinHarmonie.nl.

2 reacties op Begin met de voortuin

  1. Pingback: De 10 meest gemaakte fouten in tuinen | Tuincoach Blog

  2. Pingback: Snel een mooie tuinborder met een blijvend resultaat | Tuincoach Blog

Fijn, dat je Tuincoach Blog leest. Plaats jouw reactie en lees die van anderen. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.