Tuintrend 2012

Tuintrend 2012 Warm Embrace In de blogpost ‘Hart voor je tuin’ vertel ik kort over de nieuwe tuintrends voor 2012.
Ik ben erg blij dat de sfeer in tuinen nu meer bepaald wordt door beplanting en groen dan door harde materialen en dure tuinaccessoires.

De spontaniteit is terug, zelfs in design-tuinen, en natuurlijke vormen en materialen krijgen weer meer aandacht. Ronde en gebogen vormen, zachtheid en gezelligheid krijgen een plaats. Oud, functioneel, eenvoudig en hergebruik zijn weer onderdeel van het leven in de tuin.

Veel aandacht gaat uit naar rust en ruimte om jezelf te kunnen zijn. De tuin wordt de plek om je even terug te kunnen trekken uit de hectiek van alledag. Jouw favoriete plekje in de tuin mag er zijn. Spiritualiteit, ontspanning, gezondheid en natuurbeleving zijn hier kernwoorden. Feng Shui voor de tuin sluit hier fantastisch op aan en biedt een unieke mogelijkheid om de tuin een inspiratiebron te laten zijn die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en ondersteunt. Groen groeit en is gezond voor je gevoel van welzijn, balans en energie.

Natuurlijk wil je een tuin kiezen die bij jou en de wensen van je gezin past. Laat je inspireren door wat je leest en ziet en kies bewust. Een tuin is net als een woning, je leeft er jarenlang in en je verfraait en gebruikt het zoals dat voor jou in jouw levensstijl past en comfortabel is.
Met een compleet tuinplan kun je jouw tuin stap voor stap aanleggen en zo je budget geleidelijk aanspreken. Je weet waar je aan toe bent en hebt een succesvol stap voor stap plan. Met een kant en klaar border of een borderontwerp op maat kun je een gedeelte van je tuin weer een frisse uitstraling geven. Er zijn mogelijkheden genoeg om jouw droomtuin te realiseren.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik ben je met veel plezier van dienst.

Mijn kracht ligt in enthousiasme, passie, open communicatie, Feng Shui voor de tuin, borderontwerpen, tuinsfeer en plantenkennis. Elke tuin kan boeiend en bloeiend zijn in elk seizoen! Overleg je tuinwensen en samen creëren we de tuin die bij jou past.

Herken jezelf in je tuin!

Fijn, dat je Tuincoach Blog leest. Plaats jouw reactie en lees die van anderen. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.