IPPS 2012

IPPS2012 logo-copyright Mariëtte VerlaanOp 6, 7 en 8 september 2012 wordt het 11th International People Plant Symposium (IPPS) 2012 gehouden!
Het elfde International People Plant Symposium wordt voor het eerst in Europa georganiseerd. De locatie op Kasteel ‘De Berckt’, slechts 8 km van de Floriade, draagt bij aan een unieke ervaring.

IPPS 2012 is een driedaags symposium dat een internationaal gezelschap van mensen bij elkaar brengt dat zich bezig houdt met de relatie tussen Mens en Natuur, Groen en Gezondheid. Het is dé plek om onderzoek en ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideeën te vormen voor de toekomst.

<< Bekijk de foto’s die ik tijdens IPPS 2012 maakte en vooral de fantastische sfeer en zonnige beelden in de trailer van de DVD ‘Healing Nature’ met enthousiaste sprekers, prachtige natuurbeelden en leerzame presentaties. >> Lees ook mijn verslag hier op Tuincoach-blog: Dynamiek van planten en mensen. >>

Het thema van IPPS 2012 is ‘Diversity: Toward a new Vision of Nature’.
Raadpleeg de website www.IPPS2012.com voor meer informatie en de historie van dit symposium. Ook het Twitter account is gerealiseerd. Ik nodig jullie van harte uit om @IPPS2012 te volgen op www.twitter.com/IPPS2012.

Programma
Agnes van den Berg, Matthijs Schouten, Bram van de Klundert en Willem Beekman zijn onze keynote speakers op dit symposium!
Het programma van sprekers, workshops en andere presentaties staat op de website. De internationale bijdragen zullen deels wetenschappelijk en deels ervaringsgericht zijn.

Kasteel ‘De Berckt’ biedt privacy aan het symposium en voorziet in een geweldige sfeervolle locatie en accommodatie in de natuur. Er is volop gelegenheid om ook buiten het programma samen te zijn en met elkaar in gesprek te gaan.

Jouw bijdrage
Wil je spreken, een workshop of posterpresentatie geven of je boek presenteren? Neem dan snel contact met ons op. Het programma wordt nu samengesteld. Jouw bijdrage is van harte welkom.
We bieden je ook de mogelijkheid om een informatie- en verkoopstand in te richten. Ga naar de website voor meer informatie.
Wil je persoonlijke informatie over je inbreng? Stel een vraag! Laat van je horen!

Ik heb mij als Feng Shui Tuin consultant, logopedist en presentatiecoach beschikbaar gesteld om sprekers te begeleiden zodat zij zich zeker zullen voelen tijdens het presenteren. Daarbij zal ik aandacht schenken aan stem- en spreekvaardigheid in het Nederlands en het Engels.  Engels spreek ik vloeiend door een jaar wonen en werken als logopedist in de USA. Ondertussen heb ik 25 jaar ervaring met planten en tuinen én met communicatie-, stem- en presentatiecoaching en spreek ik graag met passie over Feng Shui voor jouw tuin en jouw leven.
Mariëtte Verlaan
Ik ontmoet je graag op IPPS 2012.
Mariëtte Verlaan Member Organizing Committee IPPS 2012
(Social Media, Voice & Bridge Building)

Organizing Committee 2012: Konrad, Annette, Leonie, Mariëtte, Alberthe, Ariënne, Simône

Garden work after meeting for IPPS 2012

Enthusiasm for health, plants and people IPPS 2012

Fijn, dat je mijn blog leest. Een reactie waardeer ik zeer!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s