IPPS 2012

IPPS2012 logo-copyright Mariëtte VerlaanOp 6, 7 en 8 september 2012 wordt het 11th International People Plant Symposium (IPPS) 2012 gehouden!
Het elfde International People Plant Symposium wordt voor het eerst in Europa georganiseerd. De locatie op Kasteel ‘De Berckt’, slechts 8 km van de Floriade, draagt bij aan een unieke ervaring.

IPPS 2012 is een driedaags symposium dat een internationaal gezelschap van mensen bij elkaar brengt dat zich bezig houdt met de relatie tussen Mens en Natuur, Groen en Gezondheid. Het is dé plek om onderzoek en ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideeën te vormen voor de toekomst.

<< Bekijk de foto’s die ik tijdens IPPS 2012 maakte en vooral de fantastische sfeer en zonnige beelden in de trailer van de DVD ‘Healing Nature’ met enthousiaste sprekers, prachtige natuurbeelden en leerzame presentaties. >> Lees ook mijn verslag hier op Tuincoach-blog: Dynamiek van planten en mensen. >>

Het thema van IPPS 2012 is ‘Diversity: Toward a new Vision of Nature’.
Raadpleeg de website voor achtergrondinformatie over de historie van dit symposium. Ik nodig jullie van harte uit om @IPPS2012 te volgen.

Programma
Agnes van den Berg, Matthijs Schouten, Bram van de Klundert, Willem Beekman en Herman Wijffels zijn onze keynote speakers op dit symposium!
Het programma van sprekers, workshops en andere presentaties staat op de website. De internationale bijdragen zullen deels wetenschappelijk en deels ervaringsgericht zijn.

Kasteel ‘De Berckt’ biedt privacy aan het symposium met een sfeervolle locatie en gastvrije accommodatie in de natuur. Er is volop gelegenheid om ook buiten het programma samen te zijn en met elkaar in gesprek te gaan.

Bijdrage
Mijn bijdrage aan IPPS2012 is het ontwerpen van het logo, het maken, bijwerken en promoten van de website en op de dag zelf alle sprekers introduceren en de ruimte en gelegenheid geven hun presentatie zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Veel dank voor dit bijzondere evenement en alle positieve en warme reacties voor, tijdens en na Mariëtte Verlaan IPPS2012.
Mariëtte Verlaan Member Organizing Committee IPPS 2012
(Social Media Communications, Webmaster, Program Floor Manager)

Organizing Committee 2012: Konrad, Annette, Leonie, Mariëtte, Alberthe, Ariënne, Simône

Garden work after meeting for IPPS 2012

Enthusiasm for health, plants and people IPPS 2012

Fijn, dat je Tuincoach Blog leest. Plaats jouw reactie en lees die van anderen. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.