Kant en klaar tuinontwerp 2015

roodborstkleinDSC_1916MarcKastermans2Met dit tuinontwerp kun je direct aan de slag!
Bestel het ontwerp door het formulier op deze pagina volledig in te vullen. Je kunt specifieke wensen aangeven in het opmerkingenveld van het formulier. Ik help je graag om het ontwerp passend te maken voor jouw tuin. We kunnen hierover telefonisch overleggen. Uiteraard lever ik ook graag de beplanting. Nóg minder zorgen bij het maken van een prachtige tuin.

Op de beurzen waar ik in 2015 aanwezig ben, geef ik je met veel plezier nadere uitleg. Je ontdekt de mogelijkheden voor jouw tuin, kunt vragen stellen en het volledige tuinontwerp direct meenemen. Zorg voor een schets van je eigen tuin zodat we samen kunnen beoordelen hoe je het tuinontwerp het beste kunt toepassen. Kijk voor data in mijn evenementenkalender op tuinharmonie.nl of kom gezellig naar de open Sfeertuindag op 28 en 29 maart 2015 in Elburg. Je bent van harte welkom tussen 11.00 u. en 16.00 u. Koffie en thee staan klaar. Het adres lees je op bezoekmijntuin.nl.

Bestel dit kant en klare tuinontwerp inclusief beplantingsplan
3d-groen-vakje-vinkje
Voor tuinplezier, inspiratie en energie in jouw sfeervolle tuin.
3d-groen-vakje-vinkjeVeel bloeiende planten, beschutting en een wintergroene structuur.
3d-groen-vakje-vinkjeEenvoudig aan te passen aan jouw wensen of tuinperceel.

TuincoachTuinontwerp2014

Dit tuinontwerp is heel flexibel te gebruiken. Ik leg je graag de mogelijkheden uit. Het plan is uniek omdat het in vier verschillende posities ten opzichte van je huis aangelegd kan worden. Ook is het gemakkelijk aan te passen aan de perceelgrootte van jouw tuin.
Houd wel rekening met de kompasrichting en laat me de ligging van jouw tuinperceel weten. Dit is van belang voor de gekozen planten in het beplantingsplan. Je kunt jouw extra informatie vermelden in het opmerkingenveld bij je bestelling.
3d-groen-vakje-vinkjeDit volledige tuinontwerp heeft een waarde van € 298,- en bied ik je tot 30 april 2015 aan voor € 198,-. Grijp je kans om in 2015  jouw droomtuin te realiseren.

Uitleg bij dit volledige tuinontwerp en beplantingsplan

 1. Het pad van stapstenen loopt naar je huis (keukendeur), garage of tuinschuur. Overweeg hergebruik van bestaande tegels of bestrating. Ik help je graag met ideeën.
 2. Doordat het terras grenst aan een grasveld kun je dit deel van je tuin gebruiken wanneer je tijdelijk behoefte hebt aan een groter terras. Ook is het een leuke plek voor kinderen om te spelen, een schommel te plaatsen of een tentje op te zetten. Wil je een moes- of kruidentuin? Dit is de ideale plek voor geurende en smaakvolle planten.
 3. De eenvoudige houten pergola zorgt voor beslotenheid en een intieme sfeer. Met een paar bloempotten en klimplanten breng je het ‘groen’ ook op je terras.
 4. Er zijn verschillende mooie kleine bomen ingetekend. Hoogte is belangrijk voor een prettige sfeer in de tuin, evenals groenblijvende heesters en bloeiende vaste planten. Door ook te kiezen voor winter- en herfstkleur is er in elk seizoen iets te beleven.
 5. Vooral de lage groenblijvende hagen geven een mooie structuur aan in deze tuin. Ze leveren wel elk jaar wat snoeiwerk op.
 6. De vrolijk bloeiende tuinborders zijn langs gebogen lijnen aangelegd. Ze bevatten veel verschillende bloemen, heesters, vaste planten en siergrassen voor jaarrond tuinplezier. De kleuren van de bloemen zijn wit, roze, dieprood, purper, zonning geel, blauw en lila met groen- en grijsgroen tinten in het blad van heesters en siergrassen.
 7. Dit tuinontwerp bevat een rijkdom aan bomen, heesters, bloemen en planten. Je bestelt het volledige ontwerp inclusief beplantingsplan, uitgebreide plantenlijst met bijzonderheden, snoei-informatie en een algemeen tuinadvies door hieronder je gegevens in te vullen. Met dit prachtige plan dat zorgvuldig en uiterst harmonieus is samengesteld door Mariëtte Verlaan maak je jouw gezellige natuurrijke tuin.

Vind je dit duur?

Vergelijk het eens met andere aankopen die je doet!
Het volledige en prachtig bloeiende tuinontwerp voor jouw tuin is net zo duur als:

 • een paar schoenen en een mooie spijkerbroek
 • eenvoudige tegels voor een terras
 • 2x uit eten met z’n tweeën
 • een winkelkarretje met planten bij een tuincentrum
 • 2x boodschappen doen
 • 2 stijlvolle bloempotten
 • 12x een mooie bos bloemen

3d-groen-vakje-vinkjeDe extra waarde die ik je bied, wanneer je dit tuinontwerp bestelt:

 • een gratis skype-consult (max. 1 uur) voor al jouw tuinvragen en een gesprek over kleine aanpassingen (bijv. een vijver) in het ontwerp
 • een overzichtelijke opbergmap met daarin het tuinontwerp, het beplantingsplan, de werklijst, een begroting en ruimte voor extra informatie

3d-groen-vakje-vinkjeMet dit tuinontwerp kies je voor:

 • kwaliteit en jarenlang tuinplezier
 • het ‘denkwerk’ is met veel kennis en passie voor jou gedaan
 • een goed startplan:
  • je hoeft geen moeilijk keuzes meer te maken
  • je kunt materialen en beplanting uit je huidige tuin eenvoudig hergebruiken
  • je kunt de tuin in jouw tempo zelf (laten) aanleggen
 • een levendige groen tuin i.p.v. een saaie betegelde steenmassa
 • een mooie structuur en overzicht
 • weinig onderhoud; gras maaien is nog het meeste werk
 • meerwaarde bij je huis
 • altijd iets boeiends en bloeiends te zien in jouw tuin
 • leven in je tuin door planten die vogels en vlinders lokken
 • vrije ruimte om te spelen
 • een heerlijk gevoel van buiten genieten

3d-groen-vakje-vinkjeBestel nu!

Nog niet overtuigd of andere tuinwensen?

3d-groen-vakje-vinkjeJe wilt een eigen tuinontwerp naar jouw wensen.
Ga naar feng-shui-tuin.nl.

3d-groen-vakje-vinkjeJe wilt alleen een mooie tuinborder.
Ga naar tuinverrassing.nl.

3d-groen-vakje-vinkjeJe wilt een workshop volgen.
Ga naar planteentuin.nl.

3d-groen-vakje-vinkjeJe koopt liever mijn tuinboek.
Ga naar tuinharmonie.nl.

Veel plezier met jouw tuin. Grow the flowers you love!
Tot mails, tot ziens en een zonnige tuingroet, Mariëtte Verlaan

© 2014-2015 Mariëtte Verlaan