Jouw eetbare tuin in handige stappen

Deze unieke en gedetailleerde informatie in de Tuingids 2017 en 2018 van ‘De Bolster’ is zo ontzettend bruikbaar. Daar hoef ik echt geen nieuwe publicatie voor te schrijven. Geniet van al deze pagina’s met tuintips, planteninformatie en de zadenlijst met biologische zaden waarmee je schitterende planten voor jouw sier- en moestuin kweekt.

Veel lees- en tuinplezier!
Voor ontwerpvragen en een tuinopdracht kun je uiteraard wel bij mij terecht.


Beweeg met je muis over de afbeelding(en) en klik om de Tuingids(en) te bekijken.
Klik op het vierkantje in de rechterhoek van deze afbeelding voor een groot scherm. Met de esc-toets op je toetsenbord (links bovenaan) ga je weer terug naar een gewoon scherm.

https://issuu.com/debolster/docs/web_catbolster2017

De Tuingids van Seizoen 2018 vermeldt allerlei recepten en praktische toepassingen. Bekijk de kruiden- en bloemzaden, alles 100% biologisch en van optimale kwaliteit.

https://issuu.com/debolster/docs/de_20bolster_20seizoen_202018_20gid

Over Jouw Online Tuincoach - Feng Shui Garden Horticulturalist - Harmonie in jouw bloeiende tuin

FengShuiGarden.eu ~ Create your lush, fragrant, flowering, gorgeous garden! "Jouw tuinwensen in een bloemrijke tuin die plezier geeft en inspireert." Enthousiaste creatieve tuin-beplantingsontwerper en auteur met gevoel voor natuurlijke schoonheid en tuinharmonie. Passie voor boeiende en bloeiende planten, wensen van mensen en aandacht voor woord en beeld, kleur, sfeer, duurzaamheid en hergebruik. Specialismen: Feng Shui voor de tuin, natuurlijke persoonlijke harmonie, levensenergie, bloemen en planten, communicatie en liefdevolle verbinding.
Dit bericht werd geplaatst in Hoe doe je dat?, Kruidentuin, Planten en bloemen en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Fijn, dat je Tuincoach Blog leest. Plaats jouw reactie en lees die van anderen. Delen wordt zeer gewaardeerd!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.